بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: مصرف چاي سبز مانع ابتلا به سرطان مي‌شود
بر اساس يك پژوهش
مصرف چاي سبز مانع ابتلا به سرطان مي‌شود

خبرگزاري فارس: بر اساس مطالعات انجام شده بر روي انواع چاي سبز كه در آسيا كشت مي‌شود، مصرف چاي سبز از ابتلا به انواع مختلف سرطان جلوگيري مي‌كند.


به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، بر اساس اين مطالعات خوردن اين نوع چاي به خصوص هنگامي كه انسان دچار فشارهاي عصبي است، براي سلامت بسيار مفيد است.
انواع مختلفي از چاي سبز وجود دارد كه بيشتر در 3 كشور چين، هند و تايلند كشت مي‌شود اما نخستين كشور توليد كننده اين چاي هندوستان است.
بايد اشاره كرد مصرف اين چاي در كشورهاي آسيايي به صورت سنتي رايج است و به اعتقاد بسياري از متخصصان گياهان دارويي اين كشورها، مصرف اين نوع چاي كمبود آب بدن را رفع مي‌كند.
از جمله مزاياي چاي سبز مي‌توان به جلوگيري از تصلب شرايين، جلوگيري از سرطان‌هايي از جمله پانكراس، تخمدان، روده بزرگ، ريه، سينه، جلوگيري از بيماري‌هاي آلزايمر، پاركينسون، روماتيسم مفاصل و بيماري‌هاي قلبي، پوسيدگي دندان، جلوگيري از فشار خون، تومور مغزي در كودكان، سنگ صفرا، بيماري‌هاي كليوي و كاهش كلسترول خون اشاره كرد.
تسريع در ترميم بافت‌ها بعد از حملات قلبي، كاهش حملات مغزي، بهبودي حساسيت‌هاي ديابتي براي بزرگسالان و ساختن استخوان از ديگر مزاياي اين نوشيدني هستند.
به علاوه به دليل ساختار خاص چاي سبز، نوع به خصوصي از انواع كاتچين‌ها به نام EGCG در آن متمركز است كه براي بدن مفيد است. به نظر مي‌رسد چاي سبز براي حفظ سلامت قلب نيز ثمربخش است. آنتي اكسيدان‌هاي موجود در چاي سبز خاصيت متسع‌كنندگي دارد زيرا انعطاف پذيري رگ‌هاي خوني را افزايش مي‌دهد و مانع از بروز لخته مي‌شود.
با تمام تعاريفي كه از مزاياي چاي سبز براي حفظ سلامت قلب گفته شده است بايد اعتراف كرد كه پيروي از فعاليت‌بدني منظم در روز بيش از هر چيز براي رسيدن به اين هدف (سلامت قلب) كارساز است.
بر اساس مطالعات ژاپني‌ها در سال 2006 مزاياي چاي سبز براي زنان بيشتر است. خطر مرگ بر اثر بيماري عروقي در كساني كه هر روز 5 فنجان يا بيشتر چاي سبز مي‌خورند، در مقايسه با افرادي كه كمتر از يك فنجان مي‌خورند 31 درصد كمتر است.
همچنين در صورتي كه فرد كم خون يا مستعد كمبود آهن باشد بايد مصرف روزانه چاي سبز را كاهش دهد زيرا اين نوع چاي از جذب آهن در بدن جلوگيري مي‌كند.
چاي سبز سطوح چند نوع پروتئين را در خون افراد مبتلا به سرطان پروستات كاهش مي‌دهد؛ علت اين امر وجود تركيبات آنتي اكسيداني است كه به جلوگيري از تخريب سلول طي توسعه سرطان كمك مي‌كند. البته كمك به كاهش رشد سرطان توسط چاي سبز به طور قطع به اثبات نرسيده است و بايد مطالعات بيشتري در اين زمينه انجام شود.

*تاثير چاي سبز بر كاهش وزن

چاي سبز براي مبارزه با چاقي و كاهش LDL خون (دو فاكتور اساسي و موثر براي سلامت قلب و پيشگيري از ديابت) مفيد است البته مصرف مكمل‌هاي كاهش وزن كه حاوي عصاره چاي سبز بوده نيز مفيد است اما توصيه مي‌شود كه چاي سبز به طور طبيعي نوشيده شود.
با وجود مزايايي كه مصرف چاي دارد بايد طي روز به ميزان مناسبي نظير 3 تا 4 فنجان مصرف شود كه آن هم بايد از چاي به شيوه رقيق استفاده شود چرا كه نوع غليظ آن در آينده مي‌تواند باعث عوارضي براي مصرف‌كننده شود.
مصرف ميزان مناسب چاي كم رنگ به واسطه ميزان كافئين در آن مي‌تواند باعث رفع خستگي در افراد مصرف كننده شود ضمن اينكه خاصيت ضد سرطاني هم دارد اما نبايد در مصرف چاي طي روز افراط كرد.
انتهاي پيام/ش

:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●