تاثير شکلات در پيشگيري از سرطان
نتايج يك پژوهش در مركز پزشكي دانشگاه جرجتاون نشان ميدهد شکلات ميتواند سرعت تخريب تومورهاي سرطاني را را شدت بخشد.
به گزارش سلامتيران به نقل از آسوشيتدپرس نوعي تركيب موجود در دانههاي شکلات ميتواند سرعت رشد تومورهاي سرطاني را در انسان كاهش داده و سرعت تخريب اين تومورها را شدت بخشد. محققان با بررسي آزمايشگاهي بر روي ماده شيميايي موجود در كاكائو دريافتند اين ماده ميتواند در پيشگيري و حتي درمان سرطان نقش داشته باشد. اين ماده شيميايي كه برگرفته از تركيبي در دانه كاكائو است، GECGC نام دارد.
.اين ماده بيشترين تاثير را بر دو نوع مختلف سرطان روده داشت، به طوري كه رشد تومورها تا پنجاه درصد كاهش يافت و بيشتر سلولهاي سرطاني تخريب شدند.
اين ماده شيميايي كه به طور مصنوعي از اين تركيب موجود در شكلات تهيه شده، در اين آزمايشها بر روي سلولهاي سالم تاثيري نداشته است.
|