بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: رابطه مصرف زياد نان سفيد و سرطان كليهه
رابطه مصرف زياد نان سفيد و سرطان كليهه
 
موادغذائی - همشهري آنلاين:
نتايج تحقيقي در ايتاليا حاكي از آن است كه رژيم غذاي حاوي مقدار زياد غلات بدون سبوس و به خصوص نان سفيد با افزايش خطر ابتلا  به سرطان كليه همراهي دارد.

به گزارش خبرگزاري رويترز  دكتر فرانچسكا براوي و همكارانش كه اين تحقيق را انجام داده‌اند در مقاله‌اي آخرين شماره آنلاين"نشريه بين‌المللي سرطان" (International Journal of Cancer)مي‌نويسند:"تصور مي‌رود رژيم غذايي  و تغذيه نقشي در ابتلا به كارسينوم سلول كليوي(RCC)- شايع‌ترين نوع سرطان كليه- داشته باشند."

براوي از موسسه پژوهش داروشناسي"ماريو نگري" در ميلان و همكارانش در ساير نقاط ايتاليا با استفاده از پرسشنامه‌هاي فراواني مصرف ‌غذاهاي مختلف براي مقايسه رژيم غذايي 767 بيمار مبتلا به RCC در 2 سال پيش از تشخيص سرطان ثبت و با رژيم غذايي گروه شاهد مقايسه كردند.

نتيجه آن بود كه مصرف غلات پاك‌شده و بي‌سبوس به خصوص نان سفيد  با افزايش خطر ابتلا به اين نوع سرطان همراهي داشت، درحاليكه در مورد گوشت مرغ و فراورده‌هاي گوشتي كارخانه‌اي و سبزيجات قضيه برعكس بود.

اين محققان مي‌نويسند: "در حد اطلاع ما تا به حال هيچ بررسي ديگري در مورد نقش غلات در RCC انجام نشده است. "

سردبيران نشريه سرطان در مورد اين يافته‌ها مي‌نويسند: " اين تحقيق ثابت مي‌كند كه خوردن متعادل غلات و مصرف زياد سبزيجات ممكن است تاثيري مثبت بر اين سرطان داشته باشد."

:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●