به گزارش خبرگزاري رويترز دكتر فرانچسكا براوي و همكارانش كه اين تحقيق را انجام دادهاند در مقالهاي آخرين شماره آنلاين"نشريه بينالمللي سرطان" (International Journal of Cancer)مينويسند:"تصور ميرود رژيم غذايي و تغذيه نقشي در ابتلا به كارسينوم سلول كليوي(RCC)- شايعترين نوع سرطان كليه- داشته باشند."
براوي از موسسه پژوهش داروشناسي"ماريو نگري" در ميلان و همكارانش در ساير نقاط ايتاليا با استفاده از پرسشنامههاي فراواني مصرف غذاهاي مختلف براي مقايسه رژيم غذايي 767 بيمار مبتلا به RCC در 2 سال پيش از تشخيص سرطان ثبت و با رژيم غذايي گروه شاهد مقايسه كردند.
نتيجه آن بود كه مصرف غلات پاكشده و بيسبوس به خصوص نان سفيد با افزايش خطر ابتلا به اين نوع سرطان همراهي داشت، درحاليكه در مورد گوشت مرغ و فراوردههاي گوشتي كارخانهاي و سبزيجات قضيه برعكس بود.
اين محققان مينويسند: "در حد اطلاع ما تا به حال هيچ بررسي ديگري در مورد نقش غلات در RCC انجام نشده است. "
سردبيران نشريه سرطان در مورد اين يافتهها مينويسند: " اين تحقيق ثابت ميكند كه خوردن متعادل غلات و مصرف زياد سبزيجات ممكن است تاثيري مثبت بر اين سرطان داشته باشد."