بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: فست فود دشمن سلامت است
... البته همیشه جهش های ژنتیک مساوی با بروز سرطان نیست اما می دانیم که گوشت فراوری شده موجود در فست فود منجر به ایجاد موادی می شود که می توانند در پی جهش ژنتیک به ابتلای فرد به سرطان بینجامند؛ به خصوص به علت وجود موادی مثل نیترات سدیم که فست فود را خوشمزه تر می کند و در کالباس، سوسیس و برگر استفاده می شود ... این ماده در بدن تبدیل به نیتروزامین که 100درصد سرطان زاست می شود ... مهم ترین علت ایجاد سرطان های دستگاه گوارش همین ماده است و تأثیر آن در به وجود آمدن سرطان قطعی است ... در ایران نیز آلودگی مواد غذایی به مواد سرطان زا و روش پخت مواد غذایی 2علت اصلی افزایش سرطان های دستگاه گوارش است ... در هر نوع فراوری گوشت یا موادی مثل سیب زمینی، ماده ای سرطان زا به نام آکریل آمید تولید می شود که شاید سرطان زاترین ماده طبیعی باشد ... گوشتی که در دمای بالا و زمان کوتاه و به خصوص در معرض مستقیم آتش درست شده، سرطان زاست ... نمک سود کردن، استیک کردن، گریل کردن یا هر نوع شیوه پخت سریع گوشت، خطر سرطان زابودن آن را افزایش می دهد؛ به خصوص اگر خارج از یخچال نگهداری شود؛ مثل کالباس، سوسیس و برگر که به علت مواد نگه دارنده موجود در آنها خارج از یخچال نیز نگهداری می شوند ... هنگام سفارش پیتزا، پیتزایی با حداقل قطر که ترجیحا بیشترش نان باشد و پنیر کمی داشته باشد و یا پیتزای سبزیجات سفارش دهیم و بهتر است مردم اصلا 2ماده غذایی زیر را نخورند؛ یکی پیتزا با سوسیس های چرب و دیگری پیتزای پپرونی، زیرا پیتزای پپرونی تمامی عوامل سرطان زا را یکجا در خود دارد
:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●