بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: چاي سبز و كاهش خطر سرطان

ب
 
چاي سبز و كاهش خطر سرطان
نوشيدنی‌ها-
پژوهشگران ژاپني مي‌گويند نوشيدن چندين فنجان چاي سبز در هر روز ممكن است به جلوگيري از انتشار سرطان پروستات كمك كند

به گزارش آسوشيتدپرس يك بررسي بر روي حدود 50000 مرد  40 تا 69 ساله در  ژاپن در بخش اپيدميولوژي و پيشگيري از بيماري‌ها در مركز ملي سرطان در توكيو نشان داد كه در آنهايي كه پنج فنجان يا تعداد بيشتري چاي سبز در روز  مي‌نوشند، خطر سرطان پيشرونده پروستات به نصف كاهش پيدا مي‌كند.

بنابر اعلام اين مركز اين بررسي كه در بين  سال‌هاي 1990 تا 2004 انجام شد و نتايج آن اخيرا اعلام شده است، اولين تحقيقي است كه نشان مي‌دهد چاي سبز مي‌تواند مانع از انتشار سرطان پروستات شود.

به گفته اين پژوهشگران كاتچين، ماده‌اي كه به فراواني در چاي سبز يافت مي‌شود، ممكن است مانع رشد سلول‌هاي سرطاني شود، يا به كاهش تستوسترون- هورمون عامل رشد اين سلول‌ها- كمك كند.

 
:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●